Traditioneel én eigentijds.

13 juni 2021 | 3 Tammuz 5781

Midden-Oosten verkiezingsdebat

Midden-Oosten verkiezingsdebat

dinsdag, 09 maart 2021 - 18:30

 

Na vier jaar mag Nederland weer naar de stembus, middenin een medische, economische en politieke crisis. Zal er een electorale aardverschuiving plaatsvinden? Tijdens de afgelopen regeerperiode zijn niet alleen in Nederland, maar zeker in het Midden-Oosten de verhoudingen helemaal omgegooid. Welke invloed hebben de Tweede Kamerverkiezingen vervolgens op het buitenlandbeleid in Nederland?

Dat nodigt uit tot debat! Traditiegetrouw organiseert CIDI in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een groot debat.

Dit jaar zal het debat plaatsvinden op 9 maart om 18:30 uur (het is vervroegd i.v.m. de avondklok). Het debat is te volgen via de website van perscentrum Nieuwspoort en zal online worden uitgezonden. Het belooft een pittig, inhoudelijk en interactief debat te worden, want kijkers zijn bij dit debat ook deelnemers! Tijdens het debat kunnen de kijkers meestemmen met de debatstellingen en vragen stellen aan de politici.

Deelnemers aan het debat zijn: VVD - Dilan Yeşilgöz-ZegeriusCDA - Martijn van HelvertD66  - Sjoerd SjoerdsmaGroenLinks - Tom van der LeePVV - Raymond de RoonPvdA - Kavish Bisseswar.
Het debat zal geleid worden door Aylin Bilic. Zij is publicist en schrijft een column bij het NRC.

 

De link om deel te nemen aan het debat is: 

https://www.nieuwspoort.nl/agenda/overzicht/midden-oosten-verkiezingsdebat/stream.

Van tevoren aanmelden is niet nodig.

 
P.S.

  • Vanwege de pandemie hebben we een maar een beperkt aantal partijen kunnen uitnodigen voor het debat. We hebben daarbij gekozen voor de, in de peilingen, zes grootste partijen. Deze partijen zullen tenslotte voor een groot deel het beleid gaan bepalen voor de komende vier jaar.
  • Naast dit debat heeft CIDI ook alle partijen benaderd voor een interview over hun standpunten t.a.v. Israël en antisemitisme. De interviews, van de partijen die hebben toegezegd, zullen binnenkort te zien zijn op onze website en sociale mediakanalen.

CIDI zal binnenkort een analyse van alle verkiezingsprogramma's publiceren over Israël, het Midden-Oosten en de aanpak van antisemitisme & discriminatie.

Nieuws

Thuis het hele jaar door bewust Joods leven? Hoe doe je dat? Judaism in a Box biedt uitkomst. Lees er hier alles over. Of luister naar een radio interview. Lees meer >>

maart

  • <  
  •   >
z m d w d v z
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Advertentietarief
Advertentie op deze website